Polen Alerjisinde Nelere Dikkat Edilmeli?
Hava Kirliliğinin Bebekler Üzerindeki Etkileri
Dünya Çevre Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1972 yılında Stockholm’de düzenlenen Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı tarafından ilan edildi. Günümüze kadar ulaşan bu anlamlı gün, çevre bilincini arttırmak, çevresel sorunlara dikkat çekmek ve sürdürebilir yaşam tarzını desteklemek amacını teşvik ediyor.
Günümüzde her geçen gün artan çevre sorunlarının başında hava kirliliği geliyor. Hava kirliliği geleceğin doğasını ciddi bir şekilde tehdit ediyor ve bizleri ekolojik tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor. Dünya nüfusunun hızla artmasıyla beraber artan enerji kullanımı, endüstrinin gelişmesi ve şehirleşmeyle beraber ortaya çıkan hava kirliliği sadece insan sağlığı için değil, tüm doğaya karşı olumsuz etkiler bırakıyor.
İnsan sağlığının korunması ve yaşanabilir bir çevre için iyi bir hava kalitesine ihtiyaç duyarız. Hava kirliliğin en büyük sebebi de biz insanlarız. Ne ekersen, onu biçersin diye boşuna dememişler. Astım ve KOAH hastalıklarındaki artış, ozon tabakasında oluşan deliğin büyümesi, mevsimlerin kayması gibi birçok sebep. Rahatça nefes alabilmek için kendimizi korumamız gerekiyor.
Rahat nefes alabilmek demişken AirTamer’a değinmemek olmaz. AirTamer’ın Patentli İyon Teknolojisi, havadaki kirleticileri kişisel alanımızdan uzaklaştırıyor. Saniyede iki milyon negatif iyon salgılayarak, nefes alma mesafemizdeki bir metrekarelik alana bir ‘temiz hava kalkanı’ oluşturuyor. Böylece gönül rahatlığıyla içine çektiğin havanın temiz olduğunu biliyorsun. Hava kirliliği için bir çözüm mü, yüzde yüz değil. Bunun için toplum bilincine her şeyden çok ihtiyacımız var. Bilinçlenelim… Dünya Çevre Günü’müz kutlu olsun!